Indisk kvalitet i Oslo!

“Take away av Indisk mat i Oslo”

En reise til India

Med Indiske familieoppskrifter som har gått i arv i flere generasjoner, tilbyr Gutta Fra Calcutta autentisk Indisk mat fra Indias gater til Oslo, og sørger for at alle smaksløkene blir berørt i et fantastisk Indisk måltid. Gutta Fra Calcutta tilbyr også take away og levering i Oslo der våre gjester kan hente maten i vår restauran i Oslo eller få mate levert.

“Gutta Fra Calcutta tilbyr også Indisk catering av høy restaurantkvalitet i Oslo og store deler av Viken fylke. Når du bestiller catering gjennom Gutta Fra Calcutta holder vi deg i hånden hele veien frem til første matbit”

RUPINDER KAUR

Daglig leder

Take away av Indisk mat i Oslo

“Her kan du enkelt bestille take away av Indisk kvalitetsmat som du kan hente som take away ”

DSC_3649.jpg
 
 

Spisekart

Rettene er grillet i tandoor som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull. Kombinasjonen av marinade, trekull og leire skaper en fantastisk smaksopplevelse. Tandoori - ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene og er fortsatt uforandret.

 
 

Indisk catering i Oslo:

“Vi leverer Indisk catering av høy restaurantkvalitet i Oslo og store deler av Viken fylke. Når du bestiller catering gjennom Gutta Fra Calcutta holder vi deg i hånden hele veien frem til første matbit” (Rupinder) - catering ansvarlig hos Gutta Fra Calcutta i Oslo

 

VÅRT TEAM

“Et ektepar med en felles drøm”

 
gutta team.jpg

Rupinder Kaur

EXECUTIVE CHEF

Rupinder Kaur over 15 års erfaring fra det Indiske kjøkken. Hun har opparbeidet seg en ekspertise i faget, og gjennom maten ønsker hun å vise at sunn mat av høy kvalitet ikke trenger å være fine dining. Favorittretten hennes er Chana Masala som er en vegetarrett som består av kikerter tilberedet til perfeksjon med spinat, hvitløk, ingefær, og smakstilsløstfet med urter og egenkvernet krydder.

Ranbir Singh

CHEF DE CUISINE

Ranbir Singh har over 20 års erfaring, og har vært kjøkkensjef på flere Indiske restauranter i Norge. Når han lager mat fokuserer Ranbir på å skape harmoni mellom de ulike komponentene. For Ranbir er matlaging en mulighet til å uttrykke gode følelser snarere enn en oppgave som må utføres.

 

 

Take away av Indisk i Oslo:

“Vi leverer Indisk mat av høy restaurantkvalitet til de fleste områdene i Oslo, så lenge ordreverdien er høy nok til at vi ikke går på et økonomisk tap”

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Sødag: 15. 00 - 22.00